Je hebt een account nodig om prijzen te bekijken en bestellingen te kunnen plaatsen. Maak gratis je account aan.

Alle categorie├źn
  Filters
  Voorkeuren
  Zoek

  Hygiëne en persoonlijke verzorging

  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  1-laags Maxirol poetsrol, 1000 m x 24 cm, cellulose, wit (1 ST)

  De 1-laags Maxi Poetsrol is gemaakt van zware kwaliteit, waardoor ze sterk zijn en een goed absorptievermogen hebben. De witte papierrollen zijn voorzien van een scheurkoker die zowel van binnenuit als buitenaf afwikkelbaar.

  1-laags Midirol poetsrol, 275 m x 20 cm, cellulose, kokerloos, wit (1 ST)

  De 1-laags Midi Poetsrollen zijn gemaakt van zware kwaliteit, waardoor ze sterk zijn en een hoog absorptievermogen hebben. De rollen zijn gemaakt van cellulose en zijn kokerloos. De witte poetsrollen worden verpakt per 6 rollen.

  1-laags Midirol poetsrol, 300 m x 19,5 cm, recycled, met koker, blauw (1 ST)

  De 1-laags Midi Poetsrol is gemaakt van zware kwaliteit, waardoor ze sterk zijn en een hoog absorptievermogen hebben. De gerecyclede rollen zijn voorzien van een koker en hebben een afmeting van 300 m x 19,5 cm. Deze worden verpakt per 6 rollen.

  1-laags Midirol poetsrol, 300 m x 19,5 cm, recycled, met koker, wit (1 ST)

  De 1-laags Midi Poetsrol is gemaakt van zware kwaliteit, waardoor ze sterk zijn en een hoog absorptievermogen hebben. De gerecyclede rollen zijn voorzien van een koker en hebben een afmeting van 300 m x 19,5 cm. Deze worden verpakt per 6 rollen.

  1-laags toiletpapier (1 ST)

  Het 1-laags toiletpapier is geschikt voor alle gangbare dispensers. Het papier is van gerecyclede kwaliteit en is voorzien 250 vellen per rol. De witte toiletrollen worden verpakt per 16 x 4 rollen.

  1-laags vouwhanddoek, CZ-vouw, 33x25 cm, 3600 vellen (1 ST)

  De 1-laags vouwhanddoek is gemaakt van gerecycled papier. De handdoeken met een CZ-vouw hebben een vouwdiepte van 9 centimeter en worden verpakt per 3600 vellen.

  1-laags vouwhanddoek, Z-vouw, 23x25 cm, 5000 vellen (1 ST)

  De 1-laags vouwhanddoek is gemaakt van gerecycled papier. De handdoeken met een Z-vouw hebben een vouwdiepte van 9,5 tot 11,5 centimeter en worden verpakt per 5000 vellen.

  2-laags handdoekrol, blauw (1 ST)

  De 2-laags handdoekrol is gemaakt van 100% cellulose. De blauwe handdoekrol heeft een afmeting van 150 meter x 21 centimeter en wordt verpakt per 6 rollen.

  2-laags handdoekrol, wit (1 ST)

  De 2-laags handdoekrol is gemaakt van 100% cellulose. De witte handdoekrol heeft een afmeting van 150 meter x 21 centimeter en wordt verpakt per 6 rollen.

  2-laags Jumbo Maxi toiletrol (1 ST)

  De 2-laags Jumbo Maxi toiletrol is met de zeer grote capaciteit uitermate geschikt voor plaatsen met veel toiletbezoekers, zoals campings, jachthavens, horecagelenheden en festivalterreinen. Het toiletpapier is gemaakt van cellulose, verpakt per 6 rollen.

  2-laags Jumbo Mini toiletrol (1 ST)

  De 2-laags Jumbo Mini toiletrol is met de zeer grote capaciteit uitermate geschikt voor plaatsen met veel toiletbezoekers, zoals campings, jachthavens, horecagelenheden en festivalterreinen. Het toiletpapier is gemaakt van cellulose.

  2-laags Maxirol poetsrol, 350 m x 25 cm, cellulose, wit (1 ST)

  De 2-laags Maxi Poetsrol is gemaakt van cellulose en is verlijmd, waardoor het papier sterker is en minder snel pluist. De witte papierrollen zijn voorzien van een scheurkoker die zowel van binnenuit als buitenaf afwikkelbaar.

  Hygiëne en persoonlijke verzorging